Ігри » Ігри Бетмен » Бетмен лего

    THIS SITE REQUIRES ADOBE FLASH PLAYER

    Get Adobe Flash player

    Після запуску гри Бетмен лего ти поринеш у світ захоплюючих пригод, які захоплять тебе тривалий час.

    Об'єднання в одне ціле найкращого в світі конструктора і самого мужнього супергероя всіх часів і народів дало відмінний результат. Ігри Бетмен лего - розкішний динамічний квест, який не має собі рівних серед флеш-розваг. Не боїшся, що рівень адреналіну в твоїй крові підскочить до небачених висот? Тоді вперед, на підкорення лего-вершин у новій грі про Бетмена. Ось побачиш, тебе чекають нереально круті пригоди.

    Як ти вже зрозумів, ця чудова гра чудесним чином об'єднала в собі відразу два напрямки. З її допомогою ти зможеш насолодитися подорожжю супергероїв по фантастичного світу, виконаному з фрагментів конструктора. При цьому проходження іграшки про Бетмена в стилі Lego є досить простим, хоч і дуже цікавим. Ти точно не зможеш відірватися від екрану до тих пір, поки не завоюєш всі його рівні.

    Правила і структура

    Після запуску гри тобі пропонується для початку вибрати персонажа, яким ти будеш керувати. Це може бути Бетмен або ж Супермен. Від того, якого саме героя ти вибереш, і залежить подальший розвиток подій. Суть того, що відбувається на екрані одна: тобі необхідно пройти певну відстань, долаючи перешкоди і збираючи бонусні предмети, щоб у підсумку битися зі своїм головним ворогом. В цілому, цей процес є простим, і тобі не доведеться навіть дивитися ролик про проходження гри про Бетмена, щоб зрозуміти як саме потрібно грати. У тому випадку, якщо ти граєш Бетменом, то тобі належить перестрибувати через прірви, а іноді навіть перелітати через них. Бетмен не може летіти довго, тож не забувай про це і розраховуй час польоту. Для того, щоб отримати додаткові «життя» необхідно збирати жовті зображення кажана - символу супергероя. А от якщо ти граєш Суперменом, то він, навпаки, не опускається на землю, а постійно летить у повітрі. Він може стріляти лазерним променем, і тобі необхідно використовувати цю здатність, щоб руйнувати небезпечні предмети. Для отримання додаткових ігрових життів необхідно збирати значки Супермена - великі букви S. Варто уважно дивитися на екран під час проходження гри про Бетмена і Супермена, щоб не пропустити ні однієї букви. Чим їх більше, тим довше буде тривати твоє подорож. А кілька сніжинок подарують унікальну здатність атакувати ворога холодом! Для будь-якого з персонажів передбачено три варіанти локацій, і ти можеш вибрати будь-яку з них. А коли пройдеш обрану місцевість, зможеш пройти і інші.

    Відмінна гра про супергероїв

    Досить хоча б просто дивитися на гру про Бетмена, який подорожує по світу Лего, щоб зрозуміти: вона, без перебільшення, просто чудова. А вже якщо почати грати, то можна отримати величезне задоволення від пригод в компанії улюблених супергероїв. Якщо тебе вони ваблять також, як нас, швидше запускай гру про Бетмена в світі Лего і насолоджуйся!

    .

    Похожі ігри:

  • Проходження Лего Бетмен 3
    Проходження Лего Бетмен 3
    Гра Lego Batman 3 запрошує вас здійснити захоплюючу подорож по нічному місту разом з улюбленим
  • Мультики Бетмен
    Мультики Бетмен
    Вибери одного з найпопулярніших супергероїв і грати в ігри, мультики Бетмен.
  • Проходження Бетмен Аркхем сіті
    Проходження Бетмен Аркхем сіті
    Гра Бетмен Аркхем сіті запрошує тебе в черговий раз врятувати місто від ворогів.
  • Бетмен 3
    Бетмен 3
    Гра Бетмен 3 пропонує тобі заради виключення виступити не від імені добра, а на стороні заклятого
  • Бетмен паззл
    Бетмен паззл
    Пазли - це відмінна розвага для шанувальників героя в костюмі кажана. Не одними гонками і бійками
  • Лего Бетмен
    Лего Бетмен
    Супергерої повинні допомагати один одному, особливо, якщо трапилася біда!! Спаси Супер-Жінку у грі
  • Бетмен 2014
    Бетмен 2014
    Гра Бетмен 2014 року пропонує битися з горилою Гроддом, який бажає знищити супергероя.
  • Бетмен 2
    Бетмен 2
    Після запуску гри Batman 2 ти потрапиш у місто, який необхідно терміново очистити від ворогів.
  • Коментарі: