Ігри » Ігри бокс » Бокс на двох

    Так хочеться гарненько побитися, але в реальному житті ніхто не дає приводу? Сюжет захоплюючої гри Бокс на двох легко заповнить цей недолік.

    На нашому віртуальному рингу ти зможеш махати кулаками стільки, скільки забажаєш. Причому робити це красиво: заробляючи призові очки і перемоги раунд з раундом. Нікому і в голову не прийде звинувачувати тебе у хуліганстві або надмірної агресивності. Навпаки, захоплення суддів та овації глядачів переможцю забезпечені. Так що не думай бентежитися: випускай пар коли заманеться, поколачивая противника від душі.

    З чого почати

    Звичайно, з вибору потенційної жертви! Головна принадність нашої гри в бокс полягає в тому, що грати в неї можна як в гордій самоті (на пару з комп'ютером), так і розділивши бій на двох з найкращим другом. Другий варіант взагалі ідеальний для випадків, коли ви насправді чогось не поділили або посварилися. Замість того, щоб з'ясовувати відносини справжніми кулаками, куди краще завантажити іграшку і відметелили один одного від усієї душі, але .... понарошку. Однак, навіть якщо нерозлучного приятеля під рукою немає - не біда, повержений комп'ютерний суперник не менш заспокійливо діє на психіку і непогано піднімає настрій. Так що одягай швидше рукавички і вперед - назустріч перемозі!

    Основні правила

    Як і справжнє змагання в рингу захоплююча гра-бійка Бокс на двох складається з 12 рівнів-раундів. Потрапити на наступний ти зможеш тільки, якщо переможеш в поточному. Домогтися цього нескладно: зосередься, дій спритно, влучно направляй удари прямо в голову противника і перемога тобі забезпечена. Правда, є ризик, що спаринг-партнер попадеться такий же завзятий і буде з усіх сил намагатися настукати по голові, але вже тобі. Що ж, грати в такому випадку буде складніше, але й цікавіше в рази. До речі, хто з вас близький до перемоги в кожному окремому раунді гри Бокс на 2 стане зрозуміло з інформаційної панелі в нижній частині ігрового екрана. На ній розташовані дві шкали, які демонструють рівень здоров'я обох боксерів. Після кожного вдалого попадання по корпусу або голові супротивника, показники його шкали будуть різко зменшуватися, а якщо таких ударів буде багато - і зовсім зійдуть нанівець. Як тільки це відбудеться, свято боксу закінчиться, а той з 2 гравців, хто завдав суперникові більше число вдалих ударів, стане переможцем раунду або всієї гри.

    Для переміщення одного боксера з екрану використовуй клавіші WASD і BMN - для ударів, для іншого - кнопки зі стрілками і цифрами 123. В бою бажаємо удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • Бокс на двох
    Бокс на двох
    Захоплюючий онлайн-ігри Бокс на двох - непоганий спосіб відчути себе в шкурі братів Кличків або
  • Бокс головами на двох
    Бокс головами на двох
    За допомогою гри на двох Бокс головами ти зможеш зробити кар'єру професійного боксера.
  • На двох бійки бокс
    На двох бійки бокс
    Ігри на двох Бійки бокс - відмінна можливість розслабитися і трохи розім'яти м'язи у віртуальному
  • Бокс головами
    Бокс головами
    Ігри Бокс головами виведуть геймера на ринг, де його суперником буде сам президент. Глави держав
  • Бокс на комп'ютер
    Бокс на комп'ютер
    Гра Бокс на комп'ютер - це розвага, в якому двоє здоровенних чоловіків азартно гатять один одного.
  • Бокс 4
    Бокс 4
    Ігри Бокс 4 на комп'ютері дозволять тобі добре відпочити і випустити пар, не завдаючи нікому
  • П'яний бокс
    П'яний бокс
    Ігри П'яний бокс - відмінний спосіб розважитися і випустити пар, сидячи вдома за комп'ютером.
  • Китайський бокс
    Китайський бокс
    Тебе чекає захоплююче протистояння в рингу проти мега сильного супротивника. Готовий показати, хто
  • Коментарі: