Ігри » Ігри Принцеси » Принцеса Софія

    Іноді, здається, що принцеси існують тільки в казках і нічого спільного з реальністю не мають, проте ігри для дівчаток Принцеса Софія доведуть, що ці вінценосні особи зустрічаються навіть у наші дні! Тож не зволікай і запускай цю захоплюючу іграшку, щоб познайомитися зі справжньою принцесою Софією.

    Ні, не принцеса! Королева!

    Ця юна і чарівна особа, на перший погляд, може здатися лагідної і сором'язливий. Однак, незважаючи на юний вік, наймиліше створіння вже встигло здобути славу самої прискіпливої і примхливої особи з всієї королівської родини. Придворні і численні фрейліни давно з ніг збилися, намагаючись їй догодити. Однак вдається це небагатьом: Софія вічно чимось незадоволена. Особливо дістається фрейлінам, відповідальним за її вбрання, взуття та прикраси. Адже підібрати принцеси плаття, яке б її порадувало, практично неможливо: те прикраси не підходять до стрічок в зачісці, то туфельки не поєднуються з брошкою на сукню. Загалом, не варто довго розповідати про «нестандартному підході» її Високості до вибору своїх нарядів, пропонуємо запустити гри Принцеса Софія, щоб особисто познайомитися з цією специфічною особливої, а можливо, навіть і подружитися. Адже ти-то точно найкращий стиліст сучасності!

    Приготування до королівського балу

    Софія втомилася блукати по палацу без діла, їй стало дуже нудно в його величезних залах. Тому вона впросила свого улюбленого батька влаштувати королівський бал. І, щоб здивувати всіх на цій грандіозній події, принцеса бажає виглядати приголомшливо. Усі фрейліни в жаху від майбутньої події, вони розуміють, чим загрожують їм королівські збори. Твоє завдання - врятувати придворних: одягни і причеши Софію до свята так, щоб підкреслити її природну красу, а головне, щоб її Високість залишилася задоволена. Все необхідне для цього є: божевільна кількість розкішних бальних суконь, неймовірних прикрас, красивого взуття та інших дівочих радощів. Просто продемонструй свій професіоналізм і підбери для чарівної принцеси красивий і зворушливий образ. Продумай все до дрібниць - від діадеми до прикрас на туфельках. Ти можеш вибирати, як цілісні сукні, так і самостійно комбінувати деталі гардеробу. Завершальною крапкою в створенні образу урочистого стане вибір підходящої зачіски. У тебе є можливість не тільки по-різному укладати волосся Софії, але і змінювати їх колір. В іграшці-одевалка про Принцесу Софію ти зможеш розкрити весь свій творчий потенціал і фантазію. Але не забувай, що все має бути бездоганно, адже ти не бажаєш, щоб принцеса вирушила на настільки довгоочікувана подія в поганому настрої? Удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • Принцеса Софія одягалки
    Принцеса Софія одягалки
    Ігри одягалки Принцеса Софія нададуть тобі можливість поспілкуватися з самою маленькою принцесою у
  • Прекрасна принцеса Софія
    Прекрасна принцеса Софія
    Перипетії гри Прекрасна принцеса Софія - це яскрава і барвиста одевалка, яка створена спеціально
  • Принцеса лебідь
    Принцеса лебідь
    Ігри Принцеса Лебідь подарують тобі унікальну можливість стати особистим стилістом-перукарем цієї
  • Софія чудова макіяж
    Софія чудова макіяж
    Мила принцеса явно страждає від проблем зі шкірою особи. Під час гри Софія чудова макіяж тобі
  • Принцеса Софія бродилки
    Принцеса Софія бродилки
    Ігри бродилки Принцеса Софія розкажуть тобі історію про велику любов, яка сталася давним-давно.
  • Софія кімната прикрас
    Софія кімната прикрас
    У цій грі ти зможеш познайомитися з персонажами діснеївського мультфільму про принцесу Софію.
  • Холодне серце зачіски
    Холодне серце зачіски
    Ігри Холодне серце зачіски - це прекрасна можливість подружитися з принцесою Анною і стати її
  • Софія вчимося танцювати
    Софія вчимося танцювати
    У цій чудовій грі ти запрошена на справжній королівський бал, де принцеса Софія збирається
  • Коментарі: