Ігри » Ігри парковка » Парковка Машин

    Навіть досвідчені геймери будуть у захваті від нової гри для хлопчиків Парковка машин. Спробуй - тобі обов'язково сподобається!

    Досвідчений драйвер? Ласкаво просимо!

    Про суть гри Парковка машин назва говорить сама за себе. Завдання гравця: поставити свою машину суворо позначене стрілочками місце. Робити це він повинен з допомогою кнопок зі стрілками на клавіатурі комп'ютера, кмітливості, логіки і уважності. Якщо хоча б одного з перерахованих «інгредієнтів» немає в наявності, на жаль, прогноз невтішний: виграти тобі не вдасться. Так що радимо запастися терпінням, зібрати волю в кулак, а необхідні якості в купку, зосередитися, і рвонути вперед - до звання мега драйвера і підкорення нових геймерських вершин. Бажаємо удачі!

    Правила гри Парковка машин

    Іграшка розрахована на одну людину (грати компанією не вийде) і складається з декількох рівнів з поступово зростаючою складністю. На кожному з них гравцеві потрібно припаркувати 5 машин на місця, позначені стрілочками. На грамотне впровадження автомобіля на місце дається 10 спроб. Тобі здається, що це багато? Аж ніяк ні. По-перше, кожна спроба обмежена часом: припаркувати авто ти повинен максимум за 40 секунд. По-друге, здійснити це досить складно з-за великої кількості перешкод: пішоходів, вузьких доріг, інших машин, багать, світлофорів, кам'яних брил і іншого. Зіткнення з кожним з перешкод загрожує неприємними наслідками: пошкодженням автомобіля, аварією або вбивством (якщо раптом ти примудрилася наїхати на людину). А оскільки місця для маневрування трохи, велика ймовірність, що ти таки на що-небудь вріжеш. Так то, повір, 10 спроб гри для хлопчиків Парковка машин - те ж саме, що для іншого 2.

    Керування автомобілем в грі стандартне: кнопки стрілочки «вгору», «вниз» - для руху вперед/назад, і «вліво», «вправо» - для поворотів. Одночасне натискання комбінації кнопок повороту і напрямки руху дозволяє машині розгортатися.

    Порада: паркуючись, не розганяв авто занадто сильно. Чим вище швидкість, тим менше у тебе шансів впоратися з керуванням і у що-небудь не врізатися.

    Основні «фішки» ігри для хлопчиків Парковка машин

    На відміну від більшості подібних розваг, пропонують гравцеві переміститися в фантастичні, нереальні декорації, кожен рівень цієї іграшки моделює правдоподібну, цілком життєву ситуацію. Будь-який водій може потрапити в неї в реальному житті. Наприклад, кемпінг для автолюбителів, де на симпатичній галявині розстелені покривала, розставлено складні столи та столики, горять багаття і снують туди-сюди люди. Вельми правдоподібна ситуація, в якій кожен опинявся хоча б раз у житті. Але, як у житті, так і в нашій грі, переміщати машину за такою галявині, нічого і нікого не зачепивши, дуже складно. Доведеться постаратися, щоб переставити її максимально акуратно. Причому не один, а цілих 5 разів.

    Не менш складне завдання тебе очікує на наступному рівні при парковці автомобіля на спеціально обладнаній стоянці. Мало того, що потрібно буде перетнути пішохідний перехід і розвернутися прямо на проїжджій частині, сама стоянка виявиться вщерть заповненої величезною кількістю машин. Прослизнути крізь їх лад, ні в що не врізатися, нікого не збити, встигнути розвернутися і зайняти відведене для тебе місце всього за 40 секунд - непросте завдання навіть для досвідченого драйвера. Впораєшся? Відмінно! На наступному рівні.... Втім, не будемо розкривати всі секрети цієї захоплюючої іграшки, але обіцяємо: нудно не буде.

    Більше того, ми впевнені, що від гри для хлопчиків Парковка машин ти отримаєш не тільки колосальне задоволення, але і конкретну користь. В першу чергу, вона буде полягати в удосконаленні навичок водіння: розумінні, в яку сторону потрібно крутити кермо, куди в цей момент будуть розгортатися колеса, як об'їжджати перешкоди, як правильно розгортатися, коли варто пригальмувати, а коли прискорити рух. Крім того, наша гра навчить тебе концентруватися на певній задачі, бути зібраним і уважним. Бажаємо тобі пройти всі її рівні з блискучим результатом.

    .

    Похожі ігри:

  • Гра гонки парковка машин таксі
    Гра гонки парковка машин таксі
    Думаєш, легко знайти місце для парковки в центрі міста? Але справжній таксист повинен вміти і це -
  • Парковка для Фахівців
    Парковка для Фахівців
    Непроста головоломка навіть для досвідчених геймерів. Як припаркувати авто, нікого не зачепивши,
  • Парковка Раритету
    Парковка Раритету
    Справжній подарунок для любителів унікальних раритетних авто. У тебе з'явилася можливість
  • Паркування Таксі у Бомбеї
    Паркування Таксі у Бомбеї
    Знаєш, у чому найбільша проблема Бомбея? У величезній кількості людей і машин на дуже вузьких
  • Гонки парковка
    Гонки парковка
    Чого чекати від гри Гонки парковка? 15 захоплюючих рівнів автомобільних подорожей по вулицях
  • Парковка 3д: складні маневри
    Парковка 3д: складні маневри
    З допомогою цієї гри ти відчуєш себе за кермом цього автомобіля і навчишся деяких маневрів.
  • Парковка Величезного Вантажівки
    Парковка Величезного Вантажівки
    Величезний вантажівка на вузеньких вуличках міста виглядає, як слон в посудній лавці. Допоможеш
  • Екстремальна зимова парковка
    Екстремальна зимова парковка
    Парковка автомобіля - досить складний процес, а якщо під колесами укочений сніг або лід, то їзда
  • Коментарі: