Ігри » Ніндзя ігри » Ніндзя Го

    найкрутіша серія конструкторів Лего тепер на екрані твого ПК. Насолоджуйся сюжетом нової захоплюючої гри Ніндзя Го.

    І готуйся перевернути світ в компанії безбашенних лего-чоловічків! Сполучення добротного європейського конструктора і східних бойових мистецтв хоч і виглядало на перший погляд дещо екзотично, виявилося дуже вдалим. Настільки, що довелося творцям навіть цілий мультиплікаційний серіал зняти за її мотивами. Події в мульті розгортаються на просторах феодальної Японії. У головних ролях: лего-чоловічки, знавці старовинного бойового мистецтва. Вперше мультфільм був представлений широкій публіці у 2011 році і викликав небувалий ажіотаж серед глядачів усього світу.

    З тих пір історія маленьких японців регулярно поповнюється новими серіями. А здаються дорослим суцільний абракадаброю слова Джей Кей, Зейн, Коул, Лорд Гармадон, Сенсей Ву, крижаний дракон, бежеві скелети, скелети-блазні та інші, в дитячих вухах звучать справжньою музикою. Якщо ти ще не перетворився в нудного дорослого і прекрасно розумієш, про що йдеться, саме час звернути увагу на віртуальну версію знаменитого конструктора (яка, до речі, нічим не поступається оригіналу) і провести час за вивченням можливостей нашої нової гри Ніндзя Го.

    Невелика передісторія

    Перипетії гри Ніндзя Го почалися з історії рідних братів: Лорда Гардамона і Сенсея Ву. Незважаючи на однакове виховання і спільність у дитинстві, коли хлопці виросли, сприйняття світу у них змінилося кардинально. Лорд Гармадон вибрав шлях ненависті і зла, створивши армію скелетів, з допомогою якої планував поневолити населення всіх японських островів. А Сенсей Ву став на шлях просвіти і заснував школу Кружитсу, де навчав юних ніндзя бойовим мистецтвам. Серед його учнів і опинилися головні герої мультфільму і Ніндзя гри Го: ніндзя Вогню - Кай, ніндзя Землі - Коул, ніндзя Блискавки - Джейн, ніндзя Льоду - Зейн і сестра Кая Ня.

    У першому сезоні мультфільму мова йде про трагедію, яка сталася на батьківщині Кая і його сестрички. На мешканців їх рідного містечка напала армія скелетів. Ня була викрадена злим і жорстоким вождем скелетного війська - Нускалом. Юним ніндзя довелося вступити в сутичку з найбільш могутніми з усіх скелетів - Крейзі, Чоповом, Бонзаем і Фракджаем. Півроку знадобилося на те, щоб перемогти Нускала і звільнити Нію. Але як тільки вона опинилася в безпеці, трапилася нова біда - у школи Кружитсу з'явилася ще парочка впливових ворогів: Кранч і Вайплэш. А коли після численних пошуків, зусиль і бійок друзям таки вдалося знешкодити головного порушника спокою стародавньої Японії - Лорда Гармадона, виявилося, що у нього виріс син, ще більш агресивний і жорстокий, ніж батько. І з такими ж імперсько-загарбницькими амбіціями. Нові серії мультфільму, ігри і конструкторів Лего присвячені тепер протистояння учнів школи ніндзя і армії нащадка Лорда Гармадона - Лайда. Як бачиш, кінця краю у цій історії поки що не видно, Але воно й на краще. Адже це означає, що пригоди тривають.

    Правила гри Ніндзя Го

    Для початку вибери одного з чотирьох героїв: Кая, Коула, Зейн або Джейн. Потім отримай завдання від мудрого старця Сенсея Ву і вирушай на його виконання. Як варіант, потрібно звільнити село, захоплену ворогами, або викрасти викраденого скелетами ніндзя. В цей раз вірні друзі не зможуть скласти тобі компанію в дорозі. Доведеться тримати удар самому і не сподіватися на допомогу. Ну, що ж, можливо, так буде ще цікавіше. Але про обережність забувати не слід. Шлях, який тобі належить пройти так і кишить ворожими засідками, пастками, капанами та іншими неприємностями. За кожним кущем або поворотом може ховатися загін озброєного до зубів ворога. Але здаватися не можна. Расценивай майбутні труднощі, як відмінний привід продемонструвати все, чого ти зміг навчитися в школі Кружитсу. До речі, улюблений вчитель - Сенсей Ву, буде незримо супроводжувати тебе під час подорожі по просторах гри Ніндзя Го. В найбільш складні моменти він обов'язково допоможе тобі радою. Час від часу вони будуть з'являтися на екрані твого ПК. Не гордує ними. Майстер поганого не порадить.

    Як тільки ти виконаєш завдання, перед твоїм героєм відкриється магічний портал. З його допомогою ти зможеш потрапити на наступні рівні гри. А попереду чимало.

    Управління

    Для переміщення головного героя гри Ніндзя Го по екрану використовуй клавіші зі стрілками. «Вправо», «вліво» - для вибору напрямку руху, «вгору» - для стрибків, «вниз» - для присідання. Численних ворогів криши з допомогою «пробіл» і клавіші Z.

    Не забувай стежити за рівнем життєвих сил і потужності свого персонажа (дві шкали у верхньому лівому куті екрану). Після кожної сутички з вагами вони, на жаль, будуть зменшуватися. Зате коли в дорозі тобі трапляться чайнички з цілющим чаєм, збери їх усі. Вони допоможуть відновити сили. Крім того за кожного вбитого ворога ти будеш отримувати бонуси. На них також можна прикупити здоров'я, сили або захисту. Їх вистачить, щоб протриматися до кінця рівня і виконати завдання. Бажаємо удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • Створення Лего Ніндзя Го
    Створення Лего Ніндзя Го
    Створи власного ніндзя для бою з жахливими супротивниками в грі Створення Лего Ніндзя Го!!
  • Лего Ніндзя Го 5: Смертельний удар
    Лего Ніндзя Го 5: Смертельний удар
    Поєдинки Ніндзя - це справжнє мистецтво! Стань його частиною разом з барвистою грою Лего Ніндзя Го
  • Лего Ніндзя Го бійки: Фінальна битва
    Лего Ніндзя Го бійки: Фінальна битва
    Прийми участь в головній битві світу ніндзя - грі Лего Ніндзя Го бійки: Фінальна битва!!
  • Лего Ніндзя Го: Удар дракона
    Лего Ніндзя Го: Удар дракона
    Стань справжнім ніндзя і прийми бій у грі Лего Ніндзя Го: Удар дракона!!
  • Лего Ніндзя Го: Ударний вечірка
    Лего Ніндзя Го: Ударний вечірка
    Створи власного ніндзя і веди його в бій в новій грі Лего Ніндзя Го: Ударний вечірка!!
  • Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу
    Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу
    Виходь на бій і доведи, що ти здатний, як ніндзя - в грі Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу!!
  • Стрибки Ніндзя
    Стрибки Ніндзя
    Переміщатися за допомогою стрибків?? Спробуй це в гру Стрибки Ніндзя!!
  • Бійки з Ніндзя
    Бійки з Ніндзя
    Пройди шлях воїна разом з Маленьким Майстром у новій грі Бійки з Ніндзя!!!
  • Коментарі: