Ігри » Ігри Майнкрафт » Міні Майнкрафт з Шуриком

    Любиш вирішувати хитромудрі задачки, розгадувати кросворди або якось інакше тренувати мізки? Міні ігри Майнкрафт з Шуриком допоможуть тобі в цьому.

    Кажуть, без достатньої регулярного навантаження людський мозок починає «лінуватися», втрачає здатність продукувати нові ідеї, поступово атрофується вміння помічати деталі, бачити причинно-наслідкові зв'язки і взагалі мислити логічно. Впевнений, що хочеш всього цього для себе? Ні? Тоді регулярно грати в наші захоплюючі онлайн-ігри головоломки і мозку користь, і тобі задоволення.

    Що потрібно робити?

    На закритому ігровому полі з допомогою віртуальної лопати потрібно відкопати як можна більше призових клітин і зробити це за мінімум ходів. Часу на це теж бажано витратити якомога менше. До речі, з правої сторони екрана є лічильники і того, і іншого. За ним ти зможеш визначити наскільки гарний твій результат. Відкриті призові клітини відрізняються від звичайних червоно-цегляним кольором і літерами TNT в центрі.

    У міні ігри Майнкрафт з Шуриком п'ять рівнів різного ступеня складності. Якщо раніше ти ніколи не грав в головоломки подібного роду, радимо почати з самого простого. Якщо вважаєш себе крутим спецом - не мелочись, відразу берися за завдання складніше. Один від одного рівні відрізняються в першу чергу величиною поля головоломки і кількістю закритих клітин-призів. На першому ширина квадрата ігрового поля становить чотири клітинки, ховається за ним два призи, на наступному ширина уже вісім, а призів заховано шість, і так далі. Принцип проходження залишається незмінним. На самому складному (але і самому захоплюючому) рівні тебе чекає поле шириною 16 клітин, на якому розробники примудрилися заховати 64 клітинки-сюрпризу. Цікаво, як швидко ти зможеш їх все знайти?

    Невеликий рада: граючи, намагайся запам'ятовувати час, яке тобі знадобилося, щоб пройти кожен з рівнів міні ігри Майнкрафт з Шуриком. У наступний раз постарайся поліпшити цей показник і відкопати клітини з призами ще швидше. Бажаємо удачі в цій нелегкій справі!

    .

    Похожі ігри:

  • Король лев гордість Сімби
    Король лев гордість Сімби
    Гра Король Лев гордість Сімби призначена для дітей, які обожнюють головоломки і всякі хитромудрі
  • Міні Кульки
    Міні Кульки
    Підняти собі настрій просто - достатньо завантажити нові міні ігри Кульки і насолоджуватися їх
  • Маджонг Елітний
    Маджонг Елітний
    Дуже красивий і дуже складний маджонг. Якщо ти любиш розгадувати хитромудрі головоломки, він
  • Бен 10: Вирішальна Битва
    Бен 10: Вирішальна Битва
    Шість рівнів симпатичною гри-головоломки надовго захоплять твою увагу. Молодець, якщо зможеш за
  • Майнкрафт Спанч Боб
    Майнкрафт Спанч Боб
    Любиш збирати пазли? Тоді процес гри Майнкрафт Спанч Боб точно захопить тебе надовго.
  • Розвиваючі картинки
    Розвиваючі картинки
    Ця гра - тренажер для пам'яті. Тобі потрібно знайти на ігровому полі однакові картинки.
  • Настільна гра Спанч Боб
    Настільна гра Спанч Боб
    Настільна гра Спанч Боб - це віртуальний аналог бродилок з кубиком. Але тут все набагато цікавіше!
  • Міні логічні
    Міні логічні
    У цій захоплюючій грі вам належить вирішувати головоломки, пов'язані з шестикутниками.
  • Коментарі: