Ігри » Ігри Магазин » За покупками

    Практично будь-яка дівчина обожнює нестримний шопінг і придбання нових речей в промислових кількостях. Ось і героїні гри За покупками не стали винятком із цього правила. Ти можеш відправитися на прогулянку по шикарним магазинах разом з обраною дівчиною! Тут ти зможеш купити модні наряди і не тільки. Асортимент магазинів вражає уяву і незмінно викликає захоплення. Варто запустити цю чудову іграшку, щоб отримати максимальне задоволення від шопінгу.

    Як грати

    Після запуску гри тобі буде запропоновано вибрати одну з дівчат, якої ти будеш керувати. Звичайно, поки на ній надітий якийсь непоказний вбрання, але скоро все зміниться. Не забудь перед стартом іграшки придумати ім'я для своєї героїні, вказати її вік і вибрати знак Зодіаку. Так буде набагато цікавіше! Після того, як зі всім перерахованим буде покінчено, можеш сміливо приступати до ігрового процесу, який, по суті, полягає в тому, що потрібно ходити по магазинах міста і вибирати для себе підходящі речі. У грі для дівчаток, яка дозволяє безперешкодно ходити за покупками, пропонується величезна кількість торгових точок, що відрізняються величезним асортиментом. У деяких з них ти можеш придбати сукні, в інших - джинси, футболки, капелюшки і т. д. Є тут і взуттєві магазини. Природно, не обійшлося і без магазинчиків з прикрасами та іншими аксесуарами. А може, ти захочеш заглянути в зоомагазин, в якому зможеш вибрати для себе чарівного вихованця. Але кожна річ на прилавках володіє певною вартістю, і щоб її отримати, необхідно сплатити зазначену суму. А де ж брати гроші? Все дуже просто: після запуску гри ти отримаєш на витрати 500 доларів. На них зможеш придбати початковий гардероб. Далі доведеться йти попрацювати.

    Заробляй гроші на нові наряди!

    У цій чудовій грі з серії «шопоголік», що дає можливість ходити за якими завгодно покупками, тобі пропонується робота в трьох місцях. Ти можеш стати офіціантом, рознощиком піци чи моделлю. Кожна з цих професій увазі різні витрати часу і різну заробітну плату. Під час роботи ти не зможеш купувати нові речі, але ходити по магазинах і розглядати асортимент цілком можливо. Зате зможеш випробувати своє везіння! У спеціальному закладі потрібно буде крутонути колесо фортуни, яке визначить твій виграш - якусь модну річ. Зверни увагу ще на дещо: у грі постійно активуються знижки в тому чи іншому магазині, про що тобі буде заздалегідь надіслано повідомлення.

    .

    Похожі ігри:

  • За покупками в Париж
    За покупками в Париж
    Під час гри за покупками в Париж ти зможеш відправитися в столицю Франції. Тут ти знайдеш велику
  • За покупками в Мілан
    За покупками в Мілан
    Після запуску гри За покупками в Мілан ти зможеш потрапити на вулицю італійського міста, де
  • За покупками в Голлівуд
    За покупками в Голлівуд
    У процесі гри За покупками в Голівуд ти зможеш побувати в різноманітних магазинах і придбати
  • Ходити по магазинах
    Ходити по магазинах
    Після запуску гри Ходити по магазинах ти потрапиш в Париж - місто, де можна придбати величезну
  • За покупками в Лондон
    За покупками в Лондон
    Під час гри за покупками в Лондон ти опинишся в столиці Великобританії, де зможеш пройтися по
  • Шопоголік на Гаваях
    Шопоголік на Гаваях
    Дівчатка просто обожнюють ходити по магазинах і купувати різні стильні дрібнички!
  • За покупками в Москву
    За покупками в Москву
    Дівчина вирішила відправитися в столицю щоб трохи оновити свій гардероб.
  • Похід по магазинах
    Похід по магазинах
    У процесі гри Похід по магазинах ти познайомишся з двома подружками, які вирушили за покупками.
  • Коментарі: