Ігри » Ігри Людина Павук » Новий Людина Павук

    Готовий влаштувати тест-драйв суперкрутому онлайн розваги? Проходження гри Новий людина павук змусить забути про все на світі.

    найпопулярніший герой американських коміксів знову на екрані твого ПК. Насолоджуйтесь сповна химерними перипетіями сюжету і прекрасною графікою. З головою поринь у світ неймовірних пригод і божевільних гонок. Стань найстрашнішою загрозою для злочинного світу і назавжди прожени зло з вулиць віртуального Нью-Йорка.

    Людина Павук: хто він такий і звідки з'явився?

    Колись Spider-Man, справжнє ім'я якого Пітер Паркер був звичайним американським школярем, підлітком-сиротою, виховувався тіткою і дядьком без батьківського тепла і ласки. Таке положення справ не здавалося Пітеру правильним. Ставши постарше, і поступивши в коледж, він винайшов свій спосіб боротьби з несправедливістю життя.

    Паркер став володарем суперздатностей: надприродною спритності, унікального «павукового чуття», вміння тримати рівновагу на будь-яких прямовисних поверхнях і, при необхідності, випускати липку міцну мережу, як усі павукоподібні членистоногі. Весь цей гримучий коктейль талантів і умінь він спрямував на боротьбу зі злочинним світом Нью-Йорка. За життя мафіозі, на яку звернув увагу Спайдермен, ми б особисто не дали і цента, але спостерігати за самим процесом погоні надзвичайно захоплююче. Не кажучи вже про те, щоб брати у ньому участь. Ось побачиш, новий Людина Павук - гра, яка захопить все твоє увагу і вільний час. Немає крутіше способи розважитись і відпочити від шкільних клопотів.

    Творці персонажа

    В реальне життя образ супергероя втілило відоме американське видавництво Marvel Comics. Намалював же і придумав Спайдермена творчий тандем сценариста Стена Лі і художника Стіва Дитко. І хоча згодом парочка посварилася вщент, заперечуючи один у одного лаври творця унікального істоти в червоному комбезе, саме їм ми зобов'язані задоволенням спостерігати (і навіть брати участь завдяки Новий Людина Павук грі!) за його неймовірними пригодами.

    Коротка характеристика

    Поки Новий Людина Павук гра завантажується на твоєму компі, рекомендуємо витратити хвилинку на більш детальне вивчення характеру і біографії твого майбутнього персонажа. Отже, що може СпайдерМен?

    Здійснювати неймовірні акробатичні трюки, демонструючи приголомшливу спритність, витривалість, швидкість і координацію,

    «Прилипати» до будь-яких твердих поверхонь: горизонтальним, вертикальним, нахиленим, значення не має,

    З фантастичною швидкістю загоювати рани і садна,

    Пускати в хід унікальне «павукове чуття - здатність відчувати ворога на відстані і в непроглядній темряві,

    Застосовувати до нападником прийомчики східних бойових мистецтв (кунг-фу та інших), а також свій фірмовий «павуковий» стиль боротьби.

    Не гребує Спайдермен та додатковим обладнанням. У його розпорядженні завжди є високошвидкісний пускач павутини, спеціальні павукові жучки і ціла купа «робочих» костюмів з різноманітними властивостями. Який вибрати залежить від цілей «полювання»? Чим небезпечніше супротивник, тим більше додаткових коштів потребує його затримання. Але не переживай. Ще нікому не вдавалося втекти від Людини-Павука. А з твоєю допомогою в нашій новій іграшці - тим більше.

    Проходження гри Новий Людина Павук: основні правила

    Іграшка складається з чотирьох рівнів або місій. На кожному з них тебе чекає маса найрізноманітніших завдань. Не всі вони прості, але всі цікаві і пов'язані з запаморочливими пригодами. Починається шлях на даху одного з нью-йоркська хмарочосів. У непримітній екіпіровці наш СпайдерМен відправляється на полювання.

    Управляти персонажем ти будеш за допомогою кнопок клавіатури. Традиційно стрілки «вліво» і «вправо» позначають рух головного героя. Комбінація (одночасне натискання кнопки, що вказує напрям руху, і стрілочки «вгору» позначає високий стрибок, «вниз» - перекид по землі. Для відбиття атак противника використовуй клавішу «пробіл». Але це ще не все. Уважно стеж за підказками, час від часу з'являються на екрані. По-перше, вони підкажуть тобі, яке завдання необхідно виконати. По-друге, які додаткові можливості і кнопки клавіатури для цього використовувати. В процесі гри (після добре виконаного завдання, вдало відбитої атаки або порятунку кого-небудь) у тебе будуть накопичуватися додаткові бонуси: спеціальні можливості, нову зброю, гаманці з грошима та ін. Не нехтуй ними: у важку хвилину знадобляться.

    Як бачиш, проходження гри Новий Людина Павук не несе в собі нічого надскладного. Ти легко впораєшся з ним.

    .

    Похожі ігри:

  • Людина Павук Гонки
    Людина Павук Гонки
    Можеш собі уявити, щоб Спайдермен носився на мотоциклі по дахах міста? Для ігри Людина Павук гонки
  • Людина Павук вибирає костюм
    Людина Павук вибирає костюм
    Допоможи Спайдер Мену зібрати якомога більше деталей гардеробу з хмарочосів Нью Йорка в грі Людина
  • Бійки людина павук: вуличні бої
    Бійки людина павук: вуличні бої
    Прийми участь в суворій вуличній бійці в новій грі Бійки людина павук: вуличні бої!!
  • П'яна Людина Павук
    П'яна Людина Павук
    Сюжет гри П'яна Людина Павук відноситься до серії флеш приколовши. Спайдермен злегка перепив. Йому
  • Лего Людина Павук
    Лего Людина Павук
    Допоможи Людині-Павуку подолати всі перешкоди на шляху з новою грою Лего Людина Павук!!
  • Людина Павук 8
    Людина Павук 8
    Насолоджуйтесь усіма принадами ігри Людина Павук 8. У тебе є шанс побувати в образі улюбленого
  • Новий Людина Павук 2
    Новий Людина Павук 2
    Радимо звернути увагу на одну з родзинок нашого сайту. Новий Людина Павук 2 гра, яка припаде до
  • Людина Павук 7
    Людина Павук 7
    Хочеш перевірити свою уважність? У цьому тобі допоможе новий варіант гри Людина-Павук 7. Реакція і
  • Коментарі: