Ігри » Ігри Лунтік » Лунтик та його друзі

    Захоплюючі перипетії ігри Лунтік та його друзі запрошують тебе потренувати уважність і логіку.

    У цій грі ти зможеш відмінно провести час з улюбленим мультиплікаційним персонажем, який народився на Місяці. Але випадково потрапивши на Землю, він знайшов тут багато нових друзів. А тепер і у тебе є можливість подружитися з Лунтіком і допомогти йому розсортувати предмети по групах. Лунтик дуже любить солодощі, і на цей раз йому необхідно відокремити їстівні предмети від неїстівних. Допоможи йому в цій захоплюючій справі, щоб наш милий мультперсонаж зміг поласувати цукерками і тістечками! Напевно ти швидко зможеш розібратися, що ж потрібно зробити в цій іграшці, адже вона має неймовірно простими правилами. Тобі всього-то й потрібно переміщати предмети в правильному напрямку, дотримуючись написам на екрані.

    Гра Лунтік і його друзі: правила і структура

    Після запуску гри ви побачите на екрані великий круг, а по обидві його сторони розташовані дві написи: «їстівне» і «неїстівне». У колі по черзі з'являються різні предмети, а тобі необхідно їх перетягнути в потрібному напрямку. Приміром, цукерочка точно повинна опинитися осторонь їстівних предметів, а ось іграшковий літак відноситься до неїстівних речей. У нижній частині екрана ти побачиш таймер, який демонструє час гри. Постарайся впоратися з ігровим завданням як можна швидше, щоб отримати найкращий результат по часу. Потім ти зможеш знову запустити гру і спробувати побити свій рекорд. Грати можна необмежену кількість разів, поки тобі не набридне.

    Відмінна гра для уважних дітей

    Гра Лунтік і його друзі хороша тим, що вона не тільки цікава, але й корисна. Уміння ділити предмети по категоріях є дуже важливим для дітей, а саме цього і вчить гра. До того ж, тут ти побачиш Лунтика - персонажа, який вже давно полюбився багатьом діткам завдяки своєму доброму вподоби. Лунтик завжди готовий прийти всім на допомогу, а тепер і йому необхідно допомогти. Милому рожевому створення необхідно знайти їстівні предмети, якими він зможе від душі поласувати. Порадуй Лунтика і відбери для нього з купи різноманітних предметів тільки ті, які можна спожити в їжу! Цукерки, торти і тістечка - це, природно, їстівні предмети, а ось літачки, паровозики і коробочки - це точно неїстівні, і їх не можна навіть намагатися з'їсти. Просто перетягувати показаний предмет в потрібному напрямку, і він залишиться там, якщо ти зробиш правильний вибір. Будь уважніше і допоможи Лунтика розібратися з задачкою!

    .

    Похожі ігри:

  • Лунтик 2
    Лунтик 2
    Гра Лунтік 2 створена для того, щоб всі бажаючі могли потренувати уважність.
  • Лунтик Пошук Предметів
    Лунтик Пошук Предметів
    Сюжет Лунтік ігри Пошук предметів дозволить тобі перевірити себе на уважність. Допоможи герою
  • Для дітей Лунтік
    Для дітей Лунтік
    Гра для дітей Лунтік запрошує допомогти милому рожевому персонажу зі збором квіткового пилку.
  • Лунтик вчиться малювати
    Лунтик вчиться малювати
    Гра Лунтік вчиться малювати пропонує тобі розфарбувати картинку з улюбленим мультиплікаційним
  • Лунтик:смачно чи ні
    Лунтик:смачно чи ні
    Мами і тата, зверніть увагу! Перед вами дуже проста, дуже мила і дуже корисна іграшка-развивалка
  • Лунтик вчить літери
    Лунтик вчить літери
    Гра Лунтік вчить літери переносить тебе в казковий світ цього забавного мультиплікаційного
  • Маленький Лунтік
    Маленький Лунтік
    Лунтик вирішив порадувати бабу Капу і всіх своїх друзів чудовим частуванням - кульками пилку.
  • Лунтик для малюків
    Лунтик для малюків
    Гра Лунтік для малюків пропонує тобі зайнятися розв'язанням арифметичних прикладів у захоплюючій
  • Коментарі: