Ігри » Ігри Кульки » Кульок зума

    Віртуальні головоломки - відмінний спосіб провести дозвілля не тільки з задоволенням, але і з користю. І якщо ти обожнюєш подібні розваги, сюжет класичної ігри Кульок зума тобі напевно вже знайомий. Наш варіант не відрізняється від стандартної версії нічим, крім більш барвистою і оригінальної графіки, а також невеликих труднощів, завдяки яким грати стає складніше, але цікавіше. Отже, готова в черговий раз блиснути кмітливістю і спритністю? Тоді ласкаво просимо в новий варіант гри-головоломки Кульок зума. Обіцяємо, буде весело!

    Основні правила

    Прямо перед тобою рухається ланцюжок різнокольорових кульок, з'єднаних один з одним в довільному порядку. У самому низу екрана встановлена гармата з крильцями, що стріляє по ній точно такими ж кулями. Твоє завдання: не дати ланцюжку пройти весь призначений шлях і зникнути в протилежному кутку екрану. Стати переможцем захоплюючій безкоштовної гри про кульок зума ти зможеш тільки в тому випадку, якщо вигубиш їх все до того моменту, як вони зникнуть з виду. Домогтися цього нескладно: варто лише добре прицілитися і пальнути по ланцюжку, утворивши в ній групи з трьох і більше однакових куль. Як тільки це відбудеться, вони зникнуть, злегка вкоротивши ланцюжок і давши тобі можливість перейти до знищення інших її фрагментів. Але врахуй: зчеплені разом кульки рухаються досить заплутаною траекторією, що звивається химерними кільцями. Між ними розташовані перешкоди, прострілити які гармата не може. Враховуй це, коли будеш цілитися. У грі багато рівнів, і на кожному з них ланцюжок зума рухається по новому, ще небаченого тобою шляху.

    Управління

    Воно дуже просте. Все, що тобі потрібно - курсор і мишка. З їх допомогою наводь приціл і стріляй по ланцюжку: чим точніше, тим краще.

    Як завжди, захоплююча іграшка-головоломка про ланцюжок кульок зума доступна на нашому сайті абсолютно безкоштовно і ти можеш насолоджуватися нею стільки, скільки захочеш. Видалася вільна хвилинка? Не витрачай її даремно, швидше завантажуй це захоплюючу стрілялку-головоломку та розважайся!

    .

    Похожі ігри:

  • Кульок Зума
    Кульок Зума
    Гра Кульок Зума - класичне комп'ютерне розвага для дітей і дорослих!!
  • Зума
    Зума
    Захоплююча головоломка, в основі якої безупинно рухається ланцюжок різнокольорових кульок, надовго
  • Дельфін і кульок зума
    Дельфін і кульок зума
    Ігри Дельфін і кульок зума ставлять перед тобою завдання знищити всі кульки до того моменту, як
  • Китайська Зума
    Китайська Зума
    Грай в класичну гру з яскравими кульками - Китайська Зума!! Тобі обов'язково сподобається!!
  • Вибухова зума на фермі
    Вибухова зума на фермі
    У грі потрібно стріляти різнобарвними кульками по рухомій ланцюжку, вибиваючи групи однакового
  • Індійські кульки
    Індійські кульки
    Сюжет захоплюючої гри Індійські кульки типовий для подібного роду головоломок.
  • Дельфін і кульки
    Дельфін і кульки
    Грай з дельфіном в захоплюючу гру на спритність і швидкість реакції - в гру Дельфін і кульки!!
  • Логічні лінії
    Логічні лінії
    Після запуску цієї гри ти перенесешься в космічний простір, де побачиш величезна кількість
  • Коментарі: