Ігри » Ігри Король Лев » Король лев Сімба бродилки

    Мультфільм Король Лев - це приголомшлива історія, де спадкоємця короля джунглів Муфаси Сімбі доводиться пройти безліч небезпечних, але захоплюючих випробувань, дізнатися, що таке дружба і зрада і як відрізнити друзів від ворогів. Ігри Сімба Король Лев подарують унікальну можливість встати плечем до плеча з героями цього приголомшливого мультфільму і допомогти впоратися з усіма перипетіями і несподіваними поворотами долі.

    Історія любові і зради

    У величного Короля-Льва Муфаси народжується спадкоємець на ім'я Сімба. Вже в дитинстві допитливий малюк стає жертвою інтриг свого заздрісного дядька Шрама, що мріє про владу. Сімба пізнає горе втрати, зраду і вигнання, але врешті-решт знаходить вірних друзів і знаходить кохану. Загартований випробуваннями, він в нелегкій боротьбі відвойовує своє законне місце під сонцем, усвідомивши, що значить бути справжнім Королем джунглів. Ця прекрасна історія про вірність і зраду, про дружбу і підступність самих близьких і рідних стала основою для створення захоплюючої гри бродилки Король Лев.

    Як грати

    Головним героєм гри є левеня, а після рівня «Hakuna Matata» - дорослий лев Сімба. Головний герой володіє рядом властивих йому ігрових здібностей: він може бігати і встрибувати на всілякі виступи і платформи. Ще левеня вміє перекидатися, збиваючи таким чином своїх супротивників. Також Сімба може гарчати, ввергаючи ворогів у стан заціпеніння. Але унікальною особливістю проходження гри Король Лев є те, що з якої б висоти Сімба не впав, він не розіб'ється. Тому грати цю захоплюючу бродилку одне задоволення.

    Грати-не переграти

    Ігри бродилки складаються з 10 рівнів, серед яких джунглі, скелі, а також водоспад; для створення атмосфери в кожному з них використовувалася музика з улюбленого мультфільму. Крім того, Сімбі належить прокотитися на страусах, битися з гієнами і тікати від стада антилоп гну. У грі є бонус-рівні, в яких геймеру необхідно виступати за іншого персонажа - Пумбу або Тимона і збирати різного кольору їстівних жуков. Загалом, ігри бродилки Король Лев Симба стануть справжнім подарунком для всіх фанатів знаменитого оскароносного мультфільму.

    .

    Похожі ігри:

  • Король лев знайди цифри
    Король лев знайди цифри
    У цій грі тобі знадобиться хороший зір, за допомогою якого необхідно розгледіти на картинках з
  • Розфарбуй лева
    Розфарбуй лева
    Перед тобою гордий красень і повелитель джунглів - Король Лев з однойменного мультфільму.
  • Король лев збери картинку
    Король лев збери картинку
    Легка, невимушена і цікава гра, за допомогою якої можна розслабитися, збираючи картинки з героями
  • Одягни Симбу
    Одягни Симбу
    За допомогою цієї захоплюючої гри ти можеш створити новий образ для короля джунглів.
  • Король лев 1
    Король лев 1
    Ігри Король лев 1 наповнені яскравими картинками, які передають всі принади грізних джунглів.
  • Король лев гордість Сімби
    Король лев гордість Сімби
    Гра Король Лев гордість Сімби призначена для дітей, які обожнюють головоломки і всякі хитромудрі
  • Тімон і Пумба
    Тімон і Пумба
    Якщо ти фанат оскараносного мультфільму «Король Лев», то ігри Тімон і Пумба неодмінно порадують
  • Король лев 2
    Король лев 2
    Ігри Король лев 2 розкажуть тобі про пригоди левового сімейства в непрохідних джунглях.
  • Коментарі: