Ігри » Ігри Готуємо їжу » Готуємо їжу з Сарою

    Смачно поїсти люблять усі без винятку. А ось про вміння добре готувати цього сказати не можна. Навпаки, талановиті кухарі завжди були на вагу золота.

    І сьогодні, незважаючи на величезну кількість модних кухонних пристосувань, нічого не змінилося - асів на кухні все одно не вистачає. Але з допомогою гри Готуємо їжу з Сарою у тебе є шанс стати одним з крутих кухарів. Ти дізнаєшся секрети приготування маси класних страв. Але врахуй, готувати їжу з Сарою - це робити все самому, отримуючи від майстер-шефа нашої гри лише підказки. Правда, Сара не тільки чудовий кухар, але і дуже добра дівчина, пояснює і підказує вона настільки докладно і зрозуміло, що з процесом приготування навіть самої складної їжі на її кухні впорається будь.

    Готова блиснути кулінарними талантами? А може хочеш затьмарити майстерністю навіть велику Сару? І в тому, і в іншому випадку, ти потрапила за адресою. Одягай свіжий фартух, влаштовувати рукави-і вперед, на підкорення нових «смачних» вершин. Повір, тобі належить пригода покруче багатьох війн і квестів.

    Що будемо готувати?

    Як ми вже сказали, всім, хто любить поратися на кухні, сподобається це чудове розвага. Під час гри Готування з Сарою тобі пропонується зайнятися створенням смачного фруктового льоду. Це ласощі чудово освіжає в спеку, так і в прохолодне час від нього не варто відмовлятися, адже насичений смак свіжих фруктів актуальний завжди. Після запуску іграшки ти потрапиш на сучасну кухню, де є все необхідне для того, щоб приготувати задуманий десерт. Відчуй себе справжнім кухарем, який знає толк в вишуканих рецептах!

    Основні правила і особливості гри

    Отже, після запуску іграшки про приготування їжі на новій кухні Сари тобі буде запропоновано для початку визначитися з тим, який саме лід ти будеш готувати. На вибір пропонується три варіанти: банановий, лимонний і шоколадний. Подумай, смак якого десерту приваблює тебе більше за інших. З якого ти хочеш почнеш свою кар'єру крутого кухаря? Після того, як вкажеш один з варіантів, ласкаво просимо на нашу чудову кухню. Тут є всі необхідні інгредієнти і інструменти, але тобі для початку потрібно їх все знайти і розкласти на столі. Все потрібне повинно бути під рукою. У нижній частині вікна будуть відображатися предмети, які знадобляться тобі для того, щоб почати готувати їжу разом з Сарою на кухні нашої гри. Знаходь їх, діставай з шафок і розкладай на столі. Предмети можуть виявитися де завгодно, тому не соромся заглядати у всі шафи і будь-які інші приховані місця. Далеко не завжди потрібні речі знаходяться на самому увазі! Після того, як все необхідне буде знайдено, можна сміливо приступати безпосередньо до процесу кухонного священнодійства. У грі про готування крижаного десерту на кухні Сари тобі постійно будуть надаватися докладні підказки, що допоможе зорієнтуватися в процесі. За кожне правильно виконане дію ти будеш отримувати призові бали. Природно, що якщо весь процес приготування від початку і до кінця пройде гладко, то ти зможеш заробити максимальну кількість очок. А після того, як пройдеш навчання, ти завжди можеш спробувати приготувати лід самостійно, і оцінити, наскільки ефективні твої навички кухаря.

    Відмінна гра для юних кулінарів

    Іграшка про готування смачної їжі з Сарою хороша з багатьох причин. Насамперед, вона дуже і дуже цікава. Ти зможеш провести багато приємних хвилин, намагаючись приготувати чудове ласощі. Крім того, під час гри ти зможеш дізнатися рецепт дійсно смачного льоду, який потім можна буде приготувати і на реальному кухні. До слова сказати, віртуальна готування позбавляє від маси проблем. Тобі не потрібно купувати необхідні продукти, спочатку діставати, а потім мити посуд, а якщо щось раптом не вийде, то ситуацію можна виправити одним клацанням миші. Тому ця гра чудово підходить для всіх, хто бажає потренуватися в приготуванні десертів, але поки не готовий забруднити заради цього справжню кухню. Але будь впевнена, навіть віртуальна тренування допоможе в подальшому легко справлятися з приготуванням реальних десертів.

    Стань справжнім кухарем!

    Гра, присвячена готуванні з кухонним асом Сарою, відрізняється дуже докладним викладом умов і правил. Тут кожен крок супроводжується підказками, а будь-який предмет підписаний. Таким чином, ти точно не заплутаєшся і зможеш зробити все правильно. Подумай, якою ж лід гідний того, щоб його приготували першим. У будь-якому випадку, неважливо, що саме ти вибереш, процес приготування в будь-якому випадку принесе тобі море позитивних емоцій. Крім усього іншого, ти зможеш випробувати ще й відчуття неймовірного азарту, намагаючись набрати якомога більше призових очок. Але врахуй, що для цього тобі необхідно буде все робити швидко і правильно! Ігрові підказки і тренувальний режим допоможуть тобі розібратися у всіх премудростях приготування прохолодних ласощів.Бажаємо успіху!

    .

    Похожі ігри:

  • Морозиво з фруктами
    Морозиво з фруктами
    Після запуску гри ти потрапиш на кухню, де візьмешся до приготування смачного десерту.
  • Кулінарія Сари
    Кулінарія Сари
    Якщо тобі дуже подобається проводити час на кухні, процес гри Кулінарія Сари захопить тебе на
  • Готувати їжу кухня Сари
    Готувати їжу кухня Сари
    Якщо ти обожнюєш чаклувати над смачними стравами, то ця іграшка доведеться тобі до душі. Під час
  • Кухня Сари торти
    Кухня Сари торти
    Любиш готувати щось солоденьке? Тоді процес гри Кухня Сари торти точно надихне тебе.
  • Кухня Сари пиріг
    Кухня Сари пиріг
    Відчуй свіжий смак фруктового пирога, який виготовлений під керівництвом досвідченого кухаря.
  • Кухар солодощі
    Кухар солодощі
    У цій грі тобі належить навчитися готувати смачний десерт. Відразу після запуску гри ти опинишся
  • Папа Луї морозиво
    Папа Луї морозиво
    Отже, на кухні під час гри Кафе Морозиво папи Луї тобі належить приготувати апетитний десерт з
  • Кухня Сари новорічне печиво
    Кухня Сари новорічне печиво
    Тебе чекає чергова зустріч з Сарою, на якій ти навчишся готувати святкове печиво до новорічного
  • Коментарі: