Ігри » Ігри гонки » Круті Гонки 2013

    Дев'ять рівнів крутих поворотів і неймовірно високій швидкості. Наші ігри гонки 2013 припадуть до душі навіть самим досвідченим геймерам.

    Готовий перевірити свої сили в управлінні авто на важкій гоночній трасі? Тоді швидше сідай за кермо і дивись, не пропусти сигнал старту. У ігрового боліда достатньо потужності для того, щоб прийти до фінішу першим. Справа за тобою і твоїм вмінням долати труднощі. Відмінний спосіб проявити всі свої таланти, отримавши кайф від швидкості і бурхливі порції адреналіну. Круте пригода чекає на тебе. Удачі на трасі!

    Правила гри Гонки 2013

    Тобі належить брати участь в професійних автомобільних гонках, де беруть участь ще двоє професійних пілотів. Завдання зрозуміле: обійти їх усіма можливими способами і дістатися до фінішу першим. Так, буде непросто, адже траса під зав'язку напхана несподіваними і крутими поворотами. Тільки різко вивернув кермо вправо, як тут же доводиться викручувати його в протилежний бік. Причому, не знижуючи швидкості. Уповільнив рух - у моменті виявився плетуться в хвості, так як суперники не забули скористатися виявленою слабинкою. Запам'ятай правило: відволікатися і розслаблятися не можна ні на секунду. Впоратися з керуванням болідом в таких умовах зможе тільки справжній ас. Сподіваємося, ти їм станеш з часом.

    Іграшка складається з дев'яти захоплюючих рівнів, кожен третій з яких є бонусною. На них тебе чекають ще більше розмаїття можливостей для маневрування і супер потужний гоночний болід. Насолоджуйся!

    Управління

    Розробники гри Гонки 2013 подбали про те, щоб на трасі ніщо не відволікало від тебе самого процесу змагань, і зробили управління іграшкою максимально простим і зручним. Все, що тобі потрібно - це кнопки зі стрілками. Хочеш прискоритися - натисніть на стрілочку «вгору», обійти суперника або притиснутися до узбіччя - до твоїх послуг «вліво» і «вправо». Всі! Залишилося додати до них спритність, азарт, швидкість реакції, трохи авантюризму, безстрашності і сили волі. Не впевнений, що всі перераховані якості присутні в твоєму характері? Не біда! Навіщо потрібні такі іграшки, як не для виховання корисних навичок. Повір, ігри гонки 2013 стануть для тебе не тільки способом розважитися, приємно провівши півгодини-годину вільного часу, але і відмінним тренажером характеру і сили волі. Захочеш прийти до фінішу першим - приклади зусилля, стань краще і швидше суперників. Доведи всім, а в першу чергу собі, що здатний на багато що. Кубок чемпіона ігри Гонки 2013 чекає на тебе!

    .

    Похожі ігри:

  • Машинки Віртуозні Гонки
    Машинки Віртуозні Гонки
    Захоплююча гонка за дуже складною, буяє несподівано крутими поворотами трасі. Готовий до пригод?
  • Гоночні Машинки
    Гоночні Машинки
    Запаморочлива гонка в компанії таких же відчайдушних драйверів. Тобі доведеться постаратися, щоб
  • Гонки на мотоциклах 3
    Гонки на мотоциклах 3
    Хочеш, щоб у тебе навіть вуха заклало від адреналіну, швидкості і свисту вітру в вухах? Наші
  • Гонки на виживання: Божевільні джипи
    Гонки на виживання: Божевільні джипи
    У грі Гонки на виживання: Божевільні джипи тобі треба випередити всіх і прийти до фінішу першим!
  • Гонки Бійки Разом
    Гонки Бійки Разом
    Ігри Гонки, бійки - найкращий варіант спробувати себе в ролі гонщика на різних видах транспорту.
  • Адреналінові Гонки 4
    Адреналінові Гонки 4
    Екстремальні ігри гонки 4 без певної траси і будь-яких правил. Абсолютний безлад, вибух адреналіну
  • Літалки Гонки
    Літалки Гонки
    Ігри літалки Гонки - це дивовижний світ швидкості, різні траси та умови. Швидше на старт! Гонка
  • Гонки на джипах по трасі
    Гонки на джипах по трасі
    Випробуй свою майстерність водія в непередаваних гонках з кращими майстрами картингу в грі Гонки
  • Коментарі: