Ігри » Ігри Футбол » Футбол головами

    Грай у футбол за улюбленого футболіста і перемагай - в грі Футбол головами!!

    Класичний футбол один на один - даний дворове розвага! Адже команду зібрати вдається далеко не завжди, а тим більше дві! Хто хворіє, хто робить уроки, кого мама не пустила... Ось і доводиться ганяти м'яч по полю удвох, виконуючи при цьому обом роль і воротаря, захисника, нападника... І навіть судді, адже стежити за тим, щоб були дотримані всі правила, крім вас все одно нікому!!

    Геймплей

    Саме в такий футбол тобі і пропонується зіграти в гру Футбол головами. Можна грати навіть удвох з одним: наприклад, якщо на вулиці дощ, і ганяти м'яч по калюжах резону немає, можна зіткнутися ів комп'ютерної баталії! А вже потім, коли дощ закінчиться, піти гуляти і спробувати підтвердити або заперечити результат в реальному поєдинку на свежеподсохшем дворі.

    Вибирай з найвідоміших футболістів світу - справжніх зірок світового футболу! - за кого ти хочеш грати, і починай бій!! В цій суворій сутичці один на один з одним або з комп'ютером (ну або з одним комп'ютером - і таке буває!) тобі не на кого сподіватися, окрім себе, і нікого, крім себе, звинувачувати в невдачах. Тому в грі Футбол Головами від тебе буде потрібно максимальна концентрація, щоб домогтися успіху!

    Готуйся стрибати, бігати, забивати - борись за м'яч, щоб за відведений час потрапити в сітку противника більше разів, ніж він зуміє потрапити в твою. Крім цього, над вашими головами будуть з'являтися бонуси. Причому, не всі їх варто брати! Адже в грі Футбол головами бонуси бувають позитивними і негативними - уважно стеж, щоб випадково не захопити негативний «бонус»!

    до Речі, хоча гра і називається Футбол головами, це аж ніяк не означає, що грати можна ТІЛЬКИ головою. Штовхати м'яч можна, і деколи це буває дуже корисно! Втім, оскільки з'являється м'яча зверху і падає вам на голови, грати головою здається логічно і більш того - дуже навіть зручно.

    Управління в грі Футбол Головами

    Керуй своїм футболістом з клавіатури! Якщо ти граєш проти комп'ютера, то все гранично просто: переміщатися вперед і назад за допомогою стрілок на клавіатурі, великий стрілкою вгору, а для удару по м'ячу ногою використовуй стрілку вниз.

    Якщо ти граєш проти одного, то, зрозуміло, одного набору керуючих клавіш вам не вистачить! Одному з вас доведеться використовувати за колишньою схемою клавіші зі стрілками, а інший буде бігати назад і вперед по команді від кнопок A і D, підстрибувати по клавіші W і штовхати м'яч ногою по команді S.

    .

    Похожі ігри:

  • Футбол головами 2: На пляжі
    Футбол головами 2: На пляжі
    Літо, сонце, море, пляж... І, зрозуміло, ФУТБОЛ!!! І все - в одній грі Футбол головами 2: На
  • Футбол головами на двох 2
    Футбол головами на двох 2
    Грай з улюбленими футболістами кращих команд Ліги Чемпіонів УЄФА в грі Футбол головами на двох 2:
  • Футбол головами на двох
    Футбол головами на двох
    Грай в цей суворий чоловічий футбол один на один у новій шикарній грі Футбол головами на двох!!
  • Футбол на двох: Настільний футбол
    Футбол на двох: Настільний футбол
    Настільний футбол - одна з найцікавіших ігор! І тепер грати в неї можна й на своєму комп'ютері в
  • Футбол удвох на слизькій підлозі
    Футбол удвох на слизькій підлозі
    Включайся в гру Футбол удвох на слизькій підлозі - самий веселий симулятор міні-футболу!!
  • Футбол Головами 3
    Футбол Головами 3
    Виявляється в іграх з м'ячами ноги не завжди головне. Для нашої нової гри Футбол головами 3 тобі
  • Футбол Головами Чемпіонат
    Футбол Головами Чемпіонат
    Ігри Футбол головами Чемпіонат запропонують тобі можливість пограти вельми незвичайним способом.
  • Спорт на двох: Футбол
    Спорт на двох: Футбол
    Навіть удвох на одній клавіатурі можна чудово пограти! Наприклад, у гру Спорт на двох: Футбол!!
  • Коментарі: