Ігри » Ігри Футбол » Футбол пенальті

    Відпрацювати техніку штрафного удару - найважливіший навик для форварда! Тренуйся без зупинки з грою Футбол пенальті!!

    Пенальті - лише один з виконуваних у футболі стандартів, і причому, не самий складний! Багато любителі футболу навіть ратують за те щоб голи, забиті з пенальті, не зачитувати в особистий залік футболіста: адже техніки особливою тут не треба, саме ударами з пенальті зазвичай розважаються у дворі хлопчаки, коли команда не збирається, а у футбол, нехай і вдвох, пограти дуже хочеться.

    при цьому пенальті неймовірно важливі в футболі! Адже жоден з видів ударів так часто не виявляється вирішальним - навіть у фіналі чемпіонату іноді доля перемоги опиняється в руках цій «лотереї» - серії післяматчевих пенальті....

    Геймплей

    Тренування у грі Футбол пенальті - відмінний спосіб навчитися якщо вже не забивати, то хоча б подумки планувати свої штрафні, адже вона дає тобі можливість звикнути до самої фізики штрафного удару.

    А тому - будемо тренуватися разом з тобою, майбутня зірка світового футболу!! Але відпрацьовувати нудні удари по пустих воротах ми з тобою не будемо - ну так, хіба що, для тренировочки, навчитися керувати своїм гравцем. А так - виконуй повноцінний штрафний!

    Краще тренуватися зі стінкою і грати потім без стінки, ніж навпаки, погодься? Адже єдине, в чому верстата допомагає виконувати удар, єдиний недолік пенальті для нападника - це візуальні контакт воротаря і форварда, виконуючого пенальті. Стінка відволікає воротаря! Але і захищає. Тобі потрібно зуміти пульнути м'яч так, щоб він пройшов крізь стінку через щілину між гравцями протилежної команди, або десь оминув стінку цілком. А вже зверху або збоку - твій особистий вибір!!

    Коли стінка вибудувана, оціни уважно своє положення відносно неї і те, наскільки міцні чи, навпаки, рыхлы її ряди. Саме виходячи з даних цього аналізу приймай рішення про те, яким буде твій удар: низовим, верховим; буде м'яч летіти по прямій або опише красиву дугу... Все залежить від того, як ти вирішиш!

    Управління в грі Футбол пенальті

    Управління в грі Футбол пенальті здійснюється за допомогою миші. Не натискаючи кнопки, тільки пересуваючи мишу, ти ставиш напрямок удару: висоту і кут атаки. Після цього затисни кнопку миші і потягни: тим самим ти поставиш кривизну кидка. Після того як ти відпустиш кнопку миші, футболіст відправить м'яч у ворота. Якщо ні стінка, ані воротар, ні поперечина тобі не завадили - можеш собою пишатися!!

    .

    Похожі ігри:

  • Футбол на двох: Пенальті
    Футбол на двох: Пенальті
    Шанувальники футболу не шанують пенальті, але найчастіше саме одинадцятиметрові вирішують
  • Вуличний Футбол
    Вуличний Футбол
    Гра Вуличний футбол - своєрідний симулятор відпрацювання пенальті. Хлопці спостерігають за тобою.
  • Пенальті у ворота
    Пенальті у ворота
    У багатьох футбольних зустрічах доля матчу вирішується в серії пенальті. Ця іграшка допоможе тобі
  • Футбольні пенальті
    Футбольні пенальті
    Хочеш стати професійним футболістом? Що ж, тоді тобі точно доведеться тренувати стандарти -
  • Футбол 3д: круте пенальті
    Футбол 3д: круте пенальті
    Пенальті у футболі - завжди найвідповідальніші, хвилюючі і драматичні моменти. Дуже часто саме
  • Футбол 2013
    Футбол 2013
    Голкіперам теж потрібна тренування!! Тренуй майстерність взяття пенальті у новій грі Футбол 2013!!
  • Вуличний футбол
    Вуличний футбол
    Гра Вуличний футбол - це не тільки відпрацювання пенальті! Це справжній бій вуличних хлопчаків, у
  • Футбол: Штрафний
    Футбол: Штрафний
    Відпрацьовуй техніку штрафного удару в новому тренажері - грі Футбол: Штрафний!!
  • Коментарі: