Ігри » Ігри Даша слідопит » Даша мандрівниця російською

    Ця чудова гра подарує користувачам масу позитиву і приємних емоцій. Проведіть час з користю і задоволенням!

    Як і всі розвиваючі іграшки, наше симпатичне розвага дозволяє не тільки зайняти дітлахів, але й допомогти їм отримати нові знання. Ігри Даша мандрівниця російською мовою-відмінний спосіб розширити малюкові картину світу. З ними малюка чекають нові образи та враження. Пізнавати світ з Дашею мандрівницею значно веселіше, ніж самому, а те, що гра російською мовою, зовсім полегшує справу. Приготуйся вирушити в нову захоплюючу подорож разом з відомою мультиплікаційної героїнею та її нерозлучними друзями.

    Попереду вас чекає безліч відкриттів і пригод. Ти, напевно, знаєш, що з самого початку серія мультфільмів про невгамовну Дашу розроблялася в якості зручного навчального посібника для малюків різного віку: від зовсім крихт до старших дітей. І її творцям це чудово вдалося. Любознательную маля не тільки полюбили діти на всіх п'яти континентах, але і багато чому навчилися разом з нею. Серія комп'ютерних та онлайн-розваг подарувала нам ще більше можливостей для зустрічі з полюбилася героїнею. І сьогодні кожна дитина в світі знає, що там, де Дора (так звуть дівчинку в оригінальній версії мультфільму) - завжди цікаво і весело. Так що швидше відкривай сторінку ігри Даша російською і дізнайся, який на цей раз сюрприз приготували тобі розробники.

    прикольного чекає тебе на цей раз?

    Сюжет гри Даша Слідопит російською розрахований на зовсім маленьких дітей. Її головне завдання - навчити крихт розрізняти основні кольори, запам'ятати рахунок від одного до десяти і вивчити кілька англійських слів. Попутно іграшка непогано тренує реакцію, вміння міркувати і діяти швидко, а також відмінно розвиває дрібну моторику рук. Не варто скидати з рахунків і її допомога на початковому етапі знайомства малюка з комп'ютером. Ніщо так не налаштовує дитину на освоєння нових умінь, як перспектива зустрітися з улюбленим героєм. Так що наша іграшка - справжній порятунок для тих батьків, які зневірилися самостійно прищепити своїй дитині інтерес до арифметики або переконати його необхідності вивчити щось новеньке. Розвиваюча гра про Дашу російською зробить це за вас. Причому, легко і успішно, як це ніколи не вийде ні в одного дорослого.

    Як грати?

    Головними героями гри російською Даша слідопит є різнокольорові мультяшні зірочки. Вони весело кружляють у вечірньому небі, спритно ухиляючись від будь-якої спроби підібратися до них ближче. Тим не менш, гравцеві доведеться це зробити. Уважно стеж за тим, якого кольору шаблон загоряється нижній частині ігрового екрана і намагайся зловити в небі точно таку ж зірочку. Біда в тому, що на місці вони не стоять, а постійно кружляють і стрибають так, що наздогнати за ними досить складно. Якщо тобі все ж таки вдасться зловити одну з зірочок, ти почуєш звукове схвалення від Даші англійською мовою. Уважно вислухай, що тобі скаже дівчинка і постарайся повторити. Іноземних слів у грі задіяно трохи, і це має сенс, оскільки так дитина обов'язково запам'ятає їх до того, як почне нудьгувати. Наша порада батькам: для більш глибокого вивчення називайте дитині вголос колір кожної спійманої ним зірочки англійською і російською.

    Оскільки іграшка розрахована на самих маленьких геймерів, які дуже вразливі і чутливі до будь-якої критики розробники придумали їй просто геніальну кінцівку. Які б не були успіхи малюка, він все одно почує наприкінці гри звукове схвалення і пропозиція порахувати, скільки ж зірочок йому вдалося зібрати. І ніяких переможців чи переможених.

    найпростіше у світі управління

    Все, що знадобиться маленькому гравцеві, щоб впоратися зі зграйкою непосидючих зірочок з гри російською мовою Даша мандрівниця - це курсор і мишка. Ну, і бажання перемогти, звичайно. Наводячи курсор на літаючі по екрану зірочки, клацай правою кнопкою миші, щоб «зачепити» і перетягнути їх на потрібне місце. Впоратися з швидкими смешливыми зірочками буде непросто, так що іграшка (як вже зазначалося) - шикарний тренажер для розвитку сили і спритності маленьких пальчиків, так і уваги заодно. .

    Похожі ігри:

  • Нова Даша
    Нова Даша
    Даша дуже допитлива і ніколи не сидить на місці, і якщо ти точно така ж єгоза, то нові ігри Даша -
  • Софія прекрасна російською
    Софія прекрасна російською
    Гра Софія прекрасна російською мовою запрошує тебе відвідати королівський палац.
  • Даша 2
    Даша 2
    Ігри Даша 2 - це подорожі, неймовірні пригоди і нові відкриття разом з улюбленою героїнею.
  • Даша слідопит бродилки
    Даша слідопит бродилки
    Ігри Даша слідопит бродилки - це неймовірне розвага з головною героїнею відомого мультсеріалу.
  • Монстр Хай російською
    Монстр Хай російською
    Процес гри російською Монстр Хай дарує тобі унікальну можливість спробувати свої сили в
  • Для дітей Даша мандрівниця
    Для дітей Даша мандрівниця
    Ігри для дітей Даша мандрівниця - дуже захоплююче заняття, де потрібно проявити кмітливість і
  • Тести російською
    Тести російською
    Процес гри Тести російською дуже простий, тобі потрібно буде відповісти на невелику кількість
  • Операції російською
    Операції російською
    Під час гри Операції російською тобі належить допомогти пацієнтці, яка пошкодила руку.
  • Коментарі: