Ігри » Ігри Даша слідопит » Даша і Черевичок

    Якщо в твоєму розпорядженні є півгодини-годину вільного часу, проведи його в компанії захоплюючої гри Даша і Черевичок, грати в яку можна абсолютно безкоштовно. Обіцяємо, не пошкодуєш!

    Це симпатичне розвага забезпечить тобі море емоцій, захоплюючі пригоди і відмінний настрій на цілий день. Насолоджуйся зустріччю з улюбленою героїнею на теренах онлайн ігри Даша і Черевичок. Відривайся по повній! А заодно вивчай дещо новеньке, адже кожна подорож разом з Дашею і Башмачком - не тільки класне розвага, але й нові корисні знання. Ця чудова іграшка являє собою те рідкісне поєднання задоволення і користі, яке не часто зустрінеш у мережі.

    Ну а вже коли тобі таки пощастило його знайти, не втрачай часу даремно, а швидше приступай до гри.

    Та хто така ця Даша?

    Для тих геймерів, хто вже вийшов з самого допитливого почемучкиного віку (або поки не вступив до нього), повідомляємо: Даша - чарівна дівчинка, головна героїня американського мультиплікаційного серіалу, спеціально створеного для навчання малюків всяким премудростям і корисним штукам. У компанії Даші ти легко зможеш вивчити основи географії, арифметики, англійської мови, навчитися орієнтуватися на місцевості (наприклад, в лісі) і багато іншого. З нею завжди неймовірно цікаво і наша нова онлайн гра про Дашу і Черевичка - ще одне тому підтвердження.

    Як грати?

    цього разу на порядку денному у Даші практичні заняття з виховання почуття гармонії і стилю. В якості навчального посібника - кращий друг дівчинки, Черевичок. І це не взуття, як хто-небудь міг подумати, особливо, якщо раніше не дивився ні один з сезонів мультфільму і не грав ні в одну гру з серії Даша і Черевичок. Це потішна, але дуже кмітлива мавпочка, яка часто супроводжує нашу героїню в її дослідженнях і подорожах. Сьогодні їй належить попрацювати моделлю, на якій Даша зможе відпрацювати свої навики складання стильного гардеробу. Ну, а тобі пропонується їй в цьому допомогти. Готова? Тоді приступимо!

    Основні правила

    Отже, Черевичок завмер у позі дослідної моделі і готовий простояти в ній скільки завгодно довго, так що ви з Дашею можете проводити над ним будь-які експерименти. Радимо почати не з підбору одягу, а з невеликих змін зовнішності мавпочки. Наприклад, ти можеш змінити Черевички колір шкірки, очей і навіть вираз мордочки. Залежно від твого бажання, він буде сердитися, сміятися, загадково посміхатися або задумливо дивитися вдалину. Після того, як попрацюєш над зовнішністю, переходь до підбору нового комплекту одягу. Постарайся створити не тільки красивий, зручний, але і оригінальний ансамбль, який краще інших підкреслить непосидюча-веселий норов мавпочки. Тим більше, що асортимент іграшки цілком це дозволяє. У твоєму розпорядженні кілька смішних фраків і курточок, різнокольорові циліндри, кепочки і панамки, а також цілий арсенал чобітків самих неймовірних відтінків: рожеві, зелені, блакитні і т.д. Відмінним доповненням до них стане набір таких незграбних епатажних аксесуарів: забавні окуляри з кольоровими скельцями і масивні золоті ланцюжки з кулонами. За допомогою всього цього багатства наряди Башмачка так, щоб рідна мама не дізналася. І пам'ятай, мавпочки обожнюють смішні і надміру барвисті вбрання: чим строкатіше, тим краще.

    Прикольні «фішки»

    Чого в ігри Даша і Черевичок не відняти (як, втім, у всіх іграшок цієї серії), так це дуже зручного геймплея і чудової графіки. Палітра кольорів, в які можна розмалювати або нарядити мавпочку, просто вражає. Ось побачиш, ти отримаєш масу задоволення разом з Дашею підбираючи йому новий відтінок шубки і відповідний наряд.

    Що стосується управління іграшки, то воно настільки просте і зручне, що з ним самостійно впораються навіть наймолодші і недосвідчені геймери. Все, що потрібно для того, щоб перетворити Башмачка, розташоване на екрані і легко дістається за допомогою мишки. Це досить простий, але добре і веселе розвага припаде до душі всім любителям історій про Дашу та її численних друзів. .

    Похожі ігри:

  • Даша пазли
    Даша пазли
    Сьогодні перед тобою вже не просто дівчинка Даша, а королева Даша Маркес і коронований принц
  • Даша і шахрай
    Даша і шахрай
    Сьогодні в лісі випадково зіткнулися Даша, її друг Черевичок і лис Шахрай, який як завжди щось
  • Даша піратський корабель
    Даша піратський корабель
    Даша і Черевичок виявили на березі старовинний корабель, і навіть знайшли на ньому піратський
  • Даша пригоди русалочки
    Даша пригоди русалочки
    Гра Даша пригоди русалки пропонує тобі зануритися під воду, щоб виконати чергове завдання.
  • Даша 2
    Даша 2
    Ігри Даша 2 - це подорожі, неймовірні пригоди і нові відкриття разом з улюбленою героїнею.
  • Нова Даша
    Нова Даша
    Даша дуже допитлива і ніколи не сидить на місці, і якщо ти точно така ж єгоза, то нові ігри Даша -
  • Даша і Дієго
    Даша і Дієго
    З допомогою нової барвистою гри Даша і Дієго ти зможеш відмінно провести час з улюбленими
  • Даша будує міст
    Даша будує міст
    У цій грі Даша і Черевичок вирушили прогулятися по мосту, що з'єднує два селища. Але під час
  • Коментарі: