Ігри » Ігри Бродилки » Маша і Ведмідь Бродилки-Літалки

    Не знаєш, як швидко заспокоїти раскапризничавшегося брата або сестричку? Ігри бродилки Маша і Ведмідь стануть для тебе справжнім порятунком.

    Яскраві, барвисті, цікаві, та ще й з героями улюбленого мультсеріалу. Що ще потрібно для щастя починаючому геймеру? І хоча прийнято вважати, що Маша і Ведмідь ігри бродилки - розвага переважно для малюків, відкриємо тобі страшну таємницю: старші хлопці в них теж з задоволенням ріжуться. Отже, на горизонті намалювалися півгодини вільного часу? Проведи їх з задоволенням в компанії улюблених мультяшних героїв. Вже з ким, ким, а з оторвою Машенькою нудьгувати точно не доведеться.

    Як грати?

    Керування грою дуже просте. Розробники доклали максимум зусиль для того, щоб зробити його зручним і зрозумілим для малюків. Переміщати Машеньку по віртуальних просторах ти будеш за допомогою клавіш зі стрілками, стріляти по пробігає внизу і які пролітають вгорі тваринам і птахам клавішею «пробіл», а ходити в казковий магазин завдяки кнопці з буквою «Р». Як бачиш, нічого складного. Головне, бути уважним і вміти реагувати швидко. Загалом, головне завдання гри бродилки Маша і Ведмідь в тому, щоб навчити юних геймерів зосереджуватися на одному завданні, діяти оперативно та рішуче. Погодься, вельми похвальна мета.

    За кожного збитого звіра тобі будуть нараховуватися призові окуляри. Їх лічильник постійно «висить» у верхньому правому куті ігрового екрана. Крім того, час від часу на ньому будуть з'являтися сюрпризи: величезні коробки, перев'язані стрічками, і різнокольорові кульки. І ті, і інші принесуть тобі додаткові очки. Особливу увагу приділяй коробок червоного кольору. Крім очок-бонусів в них заховані твої додаткові «життя» в грі.

    Хитрощі і «фішки»

    Маша переміщається по ігровому полю на повітряній кулі. Конструкція хоч і швидка, але досить тендітна і вразлива. Будь-яке, навіть випадковий дотик її вороньим крилом вибиває тебе з гри. Що ж робити? Як варіант, удосконалити літальний девайс. У казковому магазині (щоб потрапити в нього, натисніть значок долара в правому верхньому куті ігрового екрана) є кілька моделей цікавіше. Найпростіша з них - хвостатий повітряний змій. Літаючи на ньому, Машенька зможе змінити і знаряддя вбивства. Замість банальних курячих яєць гробити тварин вона буде яскраво-червоними наливними яблучками.

    Якщо ж грошей (а точніше, зароблених очок) в твоєму гаманці завелося побільше, можеш дозволити собі ще більш круті конструкції. Наприклад, девайс з трьох повітряних куль, парасолька, як у Мері Поппінс, величезний парашут або справжнісінький дельтоплан. Вибирай!

    Що необхідно для перемоги?

    Переможцем Маша і Ведмідь ігри бродилки, розрахованої на розвиток у дітей швидкості реакції, стає той, хто набере в кожному раунді максимально можливу кількість очок. Тобто, чим більше тварин ти зіб'єш і чим довше зможеш лавірувати між снують туди-сюди воронами, тим більше балів заробиш. І тим довше не вилетиш з гри. А там вже і до рекордсмена рукою подати. Бажаємо тобі успіху!

    .

    Похожі ігри:

  • Маша і ведмідь догонялки
    Маша і ведмідь догонялки
    Ігри догонялки Маша і ведмідь порадують тебе можливістю активно взяти участь у життя і пригоди
  • Нові Маша і ведмідь
    Нові Маша і ведмідь
    Нові ігри Маша і Ведмідь розкажуть тобі про незвичайні пригоди головної героїні однойменного
  • Маша і ведмідь бродилки
    Маша і ведмідь бродилки
    Ігри бродилки Маша і ведмідь дозволять тобі трохи розважитися, вирішуючи прості арифметичні
  • Маша 2
    Маша 2
    Ігри Маша 2 - відмінний спосіб провести вільний час разом з героями мультиплікаційного серіалу
  • Маша і ведмідь одягалки
    Маша і ведмідь одягалки
    Ігри одягалки Маша і Ведмідь - це можливість за допомогою пензлика та фарб змінити спосіб головних
  • Маша і ведмідь 2
    Маша і ведмідь 2
    Ігри Маша і Ведмідь 2 - це спроба потренувати свою пам'ять з допомогою барвистих карток.
  • Маша і ведмідь рибалка
    Маша і ведмідь рибалка
    Гра риболовля Маша і Ведмідь - це не просте пригода. Адже там, де Маша, без сюрпризів не обійтися.
  • Маша і ведмідь розмальовки
    Маша і ведмідь розмальовки
    Ігри розмальовки Маша і Ведмідь - це чудова можливість для юного художника проявити свої творчі
  • Коментарі: