Ігри » Ігри Бродилки » Бродилки з Красивими Кішками

    чи Знаєш ти, чим (а точніше ким) можна з ходу підкорити будь-яку особина жіночої статі? Ні? Наші ігри бродилки з кішками - вичерпну відповідь на це питання.

    В їх центрі уваги найласкавіші, гарненькі, пухнасті, мімімішні особини на світі. Ті, на кого ніхто не може дивитися без розчулення, ким забитий інтернет і соціальні мережі, чиї зображення публікуються частіше, ніж портрети світових зірок і представників королівських прізвищ. Вони - кішечки, кошенята, кОтеги, коти, пухнастики і ще кілька десятків не менш солодких синонімів.

    Не знаєш, як сподобатися дівчинці? Подаруй їй живого кошеня. А якщо не хочеш, щоб батьки вигнали їх обох із дому, використовуй лайт-версію подарунка - дай адресу нашої гри бродилки з кішками. Її головна героїня - королева дівочих мрій, чарівна біла кішечка Мері. У неї шовкова шерстка, м'які лапки, мила мордочка, величезні очі з довгими віями і зворушливий бантик на шиї.

    Але не варто надто довіряти цього ангельського вигляду. Як у будь-якої справжньої жінки, під ідеальною оболонкою Мері ховається вельми авантюрна і ризикова особистість. А ще невгамовна пристрасть до прикрас і коштовностей. Адже всім відомо, хто кращі друзі дівчат.... І у Мері визрів план, як дістати їх побільше.

    Головна мета гри бродилки з кішками

    Наша хвостата спокусниця вирішила вчинити злочин і обчистити один з найвідоміших музеїв світу. В якості жертви була обрана колишня резиденція французьких монархів - Лувр, і його колекція дорогоцінних прикрас. Красуня Мері, як добропорядна туристка робить вигляд, що відправляється на екскурсію, а сама тим часом, намагається якомога швидше зібрати всі розкладені в залах коштовності.

    Допоможи їй вкрасти скарби і не попастися. Тим більше що побоюватися є кого. Експозиції Лувру охороняють суворі сторожові пуделі. Вони і так не надто шанують кішок, а кішок-викрадачок тим більше. Подумай, як перехитрити пильних вартових і допомогти Мері безперешкодно винести улов з музею.

    Управління грою

    Щоб гравець не відволікався від перипетій сюжету, розробники цієї милої гри бродилки з кішками постаралися зробити управління нею максимально простим і зручним. І у них вийшло. Керувати діями персонажа в ній легко і зручно. Щоб допомогти Мері здійснити задумане тобі знадобиться всього кілька кнопок на клавіатурі ПК: клавіші зі стрілками і пробіл. Додай до них трохи уважності, кмітливості, нотку авантюризму і щіпку удачі. Цього достатньо щоб обвести навколо пальця охоронців і грізних пуделів.

    Іграшка складається з декількох рівнів, переходити з одного на інший ти будеш, переміщаючись по просторих залах Лувру. Новий зал - нові випробування. З твоєю допомогою Мері доведе свою авантюру до кінця і вийде сухою з води. У кішок завжди так. Вони вміють приземлятися на чотири лапи відразу. Непоганий навик. Повір, в реальному, тим більше у дорослому житті він тобі теж не завадить. А за допомогою гри бродилки з кішками можна спробувати відточити його до досконалості. Бажаємо удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • На двох Джим і Мері
    На двох Джим і Мері
    У грі про закохану пару тобі потрібно з'єднати пару юних сердець всупереч волі їх батьків.
  • Кішки проти собак
    Кішки проти собак
    Ігри Кішки проти собак - це одвічне протистояння двох ворогуючих представників тваринного світу.
  • Дісней котики
    Дісней котики
    Маленька кішечка Мері кличе тебе пограти. На ігровому полі будуть з'являтися різні різнобарвні
  • Бродилки з кішками
    Бродилки з кішками
    Сюжет чудової гри Бродилка з кішками переносить гравців в казковий ліс, де тобі належить
  • Салон по догляду за тваринами
    Салон по догляду за тваринами
    Перед будь виставкою господарі разом зі своїми вихованцями - кішками і собаками, ретельно
  • Джим любить Мері
    Джим любить Мері
    Справжня любов подолає всі перешкоди. Їй все по плечу: і відстані, і перешкоди, і невдоволення
  • Догляд за кішками
    Догляд за кішками
    Гра Догляд за кішками призначена для тих, хто дуже любить свого маленького кошеня, але поки не
  • Бродилки по Дому
    Бродилки по Дому
    Немає нічого більш захоплюючого, ніж зануритися в світ гри бродилки по дому. Вперед, якщо готовий
  • Коментарі: