Ігри » Ігри бійки » Бійки 3д: Кунг Фу

    Супер захоплюючі ігри Бійки 3д перенесуть тебе в загадковий світ стародавнього Китаю, до однієї з секретних бойових шкіл.

    З головою поринь у чарівну атмосферу старовинних церемоній, багатогодинних виснажливих тренувань, таємних знань, глибоких медитацій і, найголовніше, захоплюючих, хоч і дуже небезпечних боїв. Твоїм противником може стати хто завгодно: від скромного ченця в помаранчевій туніці до худенької дівчини з виразними оленячими очима. Інтрига гри Бійки 3Д в тому, що ти ніколи не будеш знати наперед, наскільки досвідченим і сильним суперником тобі належить зустрітися. Що, однак, не виключає необхідності перемогти його у що б то не стало. Готовий? Тоді вперед!

    З чого почати?

    Щоб досягти успіху в кожному з рівнів гри Бійки 3д доведеться докласти зусилля. Бої, в яких належить брати участь твоєму персонажу, не можна назвати простеньким розвагою. Потрібно багато мужності, майстерності, спритності і сили. Тому, щоб не осоромиться на першій же спробі, радимо скористатися можливістю і пройти тренувальне навчання. У ньому ти зрозумієш, на що здатен твій боєць, як пересувається по татамі, які може наносити удари противнику, як діє в критичних ситуаціях. Дізнавшись все це, можна переходити і до справжніх бійок.

    Управління ігри Бійки 3д

    При всьому бажанні простим його не назвеш. Враховуючи складний сюжет, шикарну графіку в стилі реального кіно і складні бої з залученням рук і ніг, обійтися двома кнопками зі стрілками не вийде ніяк. Для пересування персонажа по ігровому екрану використовуй клавіші WASD, для різких ударів по противнику руками - O, I, для ударів ногами в стрибку K і L. До речі, ще один плюс ігри Бійки 3д в тому, що грати в неї можна самостійно, а можна удвох. Так навіть цікавіше, адже доведеться битися з реальним людиною, яка відчуває схожі з твоїми почуття і емоції. Готовий поборотися за пояс чемпіона секретної школи єдиноборств з самим вірним і нерозлучним другом? Цікаво, хто кого?

    .

    Похожі ігри:

  • Бійки 2: Неймовірні пригоди
    Бійки 2: Неймовірні пригоди
    Прийми участь в супер-бої в грі Бійки 2: Неймовірні пригоди!!
  • Винкс бійки
    Винкс бійки
    Ігри Винкс бійки - це неймовірно захоплюючі битви, в яких феї демонструють навички бойового
  • Бен 10 Бійки
    Бен 10 Бійки
    Ігри бійки Бен 10 розкажуть тобі про пригоди безстрашного Бена. Скористайся унікальною можливістю
  • Бійки на мечах
    Бійки на мечах
    Бери участь у боях не на життя, а на смерть у новій грі Бійки на мечах!!
  • Бетмен бійки
    Бетмен бійки
    Якщо ти любиш спорт і цікавишся боями на рингу, то ігри Бетмен бійки - це як раз те, що потрібно.
  • Бійки Аніме
    Бійки Аніме
    Ігри Бійки аніме нададуть тобі унікальну можливість битися з героями різних мультсеріалів.
  • Бліч Бійки
    Бліч Бійки
    Бліч бійки ігри - це тривала пригода, де єдиним твоїм союзником буде міцний меч.
  • На двох бійки бокс
    На двох бійки бокс
    Ігри на двох Бійки бокс - відмінна можливість розслабитися і трохи розім'яти м'язи у віртуальному
  • Коментарі: