Ігри » Ігри Барбі » Будинок мрії Барбі

    У центрі уваги гри Мрії Барбі милий будинок, облаштуванням якого тобі належить зайнятися.

    Заняття твоєї мрії

    Ти завжди хотіла спробувати себе в ролі дизайнера інтер'єрів або декоратора? Тоді гри Будинок Барбі створені саме для тебе. І якщо ти в захваті від перестановки меблів, декорування різноманітних стелажів і поличок, а також не втомлюєшся придумувати всякі дизайнерські фішки для своєї квартири, то ігри для дівчаток про облаштування будинку Барбі обов'язково порадують тебе. Можливо, навіть відкриють нові горизонти: тепер ти зможеш повністю змінити будинок для Барбі. Впоравшись з такою кількістю творчих завдань, можна сміливо вважати себе професіоналом у цій нелегкій справі.

    Що потрібно робити

    Барбі дуже активна і весела дівчина, вона обожнює подорожувати, але завжди повертається в свій затишний будинок. І повернувшись з чергової поїздки, дівчина вирішила зайнятися переплануванням свого улюбленого житла. Сьогодні вона пропонує всім бажаючим спроектувати будиночок для Барбі, в якому було б комфортно і красиво. Рожевий палац або пляжний котедж? - вирішувати тільки тобі.

    Класний геймплей

    Неймовірні можливості відкриються перед користувачами. Допомагаючи Барбі в будинку її мрії вони зможуть стати справжніми архітекторами або дизайнерами. У геймерів з'явиться можливість представити своє майбутнє житло, і обставити його так, як їм тільки заманеться. Крім меблів, можна буде вибрати люстри, картини, всю побутову техніку, змінити шпалери. А перед тим, як починати будівництво, краще всього вибрати місце, де хотілося б побудувати будинок, наприклад, з видом на засніжені гори або озеро, а може бути на Ейфелеву вежу. Загалом, політ фантазії не обмежений. Яскраве і стильне додаток точно підніме настрій і подарує чудову можливість відмінно провести час і проявити свою уяву, почуття смаку і вміння поєднувати різні предмети інтер'єру в одному приміщенні. А музичний супровід чудово доповнить ігровий процес, від чого він стане подвійно цікавіше і привабливіше. Звук ні скільки не завадить, а навпаки тільки допоможе налаштуватися на творчий лад. Всі дії в грі потрібно виконувати за допомогою мишки, всього кілька кліків і вже можна насолоджуватися своїм творінням. Завдяки простому управлінню грати зможуть абсолютно всі геймери: не залежно від віку чи ігрового досвіду. Ти теж можеш насолодитися захоплюючими перипетіями гри Будинок мрії Барбі, придумавши класний дизайн і порадувавши свою улюбленицю. Адже для кожної людини дім - це його фортеця. А подібні навички знадобляться тобі не тільки для проходження ігор, але і для реалізації своїх творчих ідей в реальному житті. .

    Похожі ігри:

  • Будинок Вінкс
    Будинок Вінкс
    Ти завжди хотіла спробувати себе в ролі дизайнера інтер'єрів або декоратора? Тоді гри Будинок
  • Будувати будинок барбі
    Будувати будинок барбі
    З допомогою гри Барбі будувати будинок ти отримаєш можливість зробити своє місце проживання таким,
  • Принцеси Діснея зачарований світ
    Принцеси Діснея зачарований світ
    Ти завжди хотіла спробувати себе в ролі дизайнера інтер'єрів або декоратора? Тоді гра Принцеси
  • Будинок Монстр Хай
    Будинок Монстр Хай
    Сюжет гри Будинок Монстр Хай сподобається творчим натурам, які мріють стати дизайнерами
  • Будуємо будинок для Барбі
    Будуємо будинок для Барбі
    Якщо тобі подобається переробляти будинку, переставляти меблі та займатися декорацією приміщень,
  • Винкс переробки
    Винкс переробки
    У центрі уваги гри Переробки Вінкс величезний будинок, облаштуванням якого тобі належить зайнятися.
  • Будуємо будинок для Барбі
    Будуємо будинок для Барбі
    Барбі в'їжджає в новий будинок і мріє про комфортному і затишному інтер'єрі. Допоможи дівчині
  • Свинка Пепа будує будинок
    Свинка Пепа будує будинок
    Жити не можеш без солодкого? Тоді гра свинка Пепа будує будинок створена спеціально для тебе.
  • Коментарі: