Ігри » Ігри Барбі » Барбі бродилки

    Захоплюючий сюжет гри бродилки Барбі немов за помахом чарівної палички перенесе тебе в казкову країну, мешканцями якої є.... ляльки.

    так-Так, саме тут, в рожевих і жовтих будиночки, що потопають у заростях квітів, живуть найкрасивіші лялечки на світі. З однією з них ти, звичайно ж, вже знайома. Це Барбі - мабуть, сама прекрасна і відома блондинка планети. Дівчина проживає тут же, в чарівному краю, в дуже красивому й ошатному будиночку рожевого кольору. І саме вона є головною героїнею нової захоплюючої гри бродилки для дівчаток Барбі. Хочеш заглянути в казкову країну і познайомитися з нею ближче? Немає проблем!

    Що потрібно робити?

    Сьогодні в казковому королівстві відмінна погода і всидіти вдома просто неможливо. Барбі теж вирішила скористатися моментом і здійснити невелику автомобільну прогулянку, а заодно відвезти солодощі своїм друзям, які проживають в іншій частині королівства. Тобі належить скласти їй компанію. Завантаж весь багажник вашого авто цукерками і вирушай у дорогу, натиснувши на кнопку «старт». Керуй автомобільчиком за допомогою клавіш зі стрілками, але будь дуже уважна. Дороги казкової країни іноді нагадують російські: ям і вибоїн на них достатньо. В таких умовах не дивно і перевернутися, не тільки розгубивши всі гостинці, але і покалічивши автомобіль. Як тільки це станеться, гра закінчиться, і тобі доведеться починати її з початку.

    Дуже довгий подорож

    У загальній складності гра бродилка про те, як Барбі вирушила на автомобільну прогулянку, складається з десяти рівнів. На кожному з них ти повинна будеш допомагати головної героїні керувати авто, прагнучи принести гостинці за призначенням. Поступово дорога, яку належить подолати рожевому автомобільчику, буде ставати довшим і небезпечніше. Тобі доведеться докласти масу зусиль, щоб доставити вантаж у цілості і схоронності. Втім, якщо не будеш витріщатися по сторонах, милуючись чудовими краєвидами, а зможеш повністю сконцентруватися на управлінні авто, у тебе все вийде. Бажаємо удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • Для Барбі
    Для Барбі
    Обіцяємо, незвичайний сюжет нашої нової гри для Барбі, як мінімум, змусить тебе здивуватися.
  • Барбі грати
    Барбі грати
    У сюжет гри Барбі грати дуже просто. Весь ігровий процес в ньому супроводжується
  • Машинки Барбі
    Машинки Барбі
    Чарівна Барбі збирається на прогулянку. Її маленький червоний автомобільчик давно готовий до
  • Барбі на мотоциклі
    Барбі на мотоциклі
    Суперзірка Барбі любить кататися на скутері. Під час гри Барбі на мотоциклі ти можеш відправитися
  • Бродилки Барбі на двох
    Бродилки Барбі на двох
    Перипетії гри Бродилки на двох Барбі являють собою захоплюючий платформний квест.
  • Барбі ходилки
    Барбі ходилки
    Ігри Барбі ходилки - це захоплююча подорож по казковому місту квітів на велосипеді.
  • Для дівчаток Барбі грати
    Для дівчаток Барбі грати
    В перипетії веселої гри для дівчаток Барбі грати можна нескінченно. Кумедний сюжет і чарівна
  • Барбі на велосипеді
    Барбі на велосипеді
    Бажаєш з вітерцем прокотитися по казковому місту квітів? Тоді ігри Барбі на велосипеді для тебе.
  • Коментарі: